Τρίτη 31 Ιουλίου 2007

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του Χαλανδρίου; >>>>>>>>>>>>>>>>

Ψηφίστε στα δεξιά για το ποια νομίζετε ότι είναι τα χαρακτηριστικότερα σημεία του Χαλανδρίου! >>>>>>>>>
Αν έχετε κάποιο άλλο στο νου, αφήστε comment σε αυτο το post.

Νέος χάρτης στην Wikipedia : New wikipedia map

Μόλις χθες είδα στην wikipedia ότι κάποιος ανέβασε ένα καινούργιο χάρτη του Χαλανδρίου, πιο σουλουπωμένο και με περισσότερη λεπτομέρεια και σημεία αναφοράς. Το στυλ της εικονογράφησης υποδεικνύει ότι είναι ο ίδιος που είχε ανεβάσει τον προηγούμενο με το nick Dimis 2007.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Χάρτης Χαλανδρίου στην Πλατεία Φλύας: Halandri map in Flyas sqr

Βρήκα έναν χάρτη του Χαλανδρίου στην πλατεία Φλύας. Στο πάνω μέρος της αφίσας είχε μεγενθημένη την περιοχή που βρισκόσουν τώρα και στο κάτω μέρος είχε την ευρύτερη περιοχή. Ωραίο θα ήταν αν μπορούσες να πάρεις τον χάρτη μαζί σου...(!)

Χάρτης Χαλανδρίου : Halandri map

Λίγο καιρό πριν προσπαθούσα να βρω έναν χάρτη του Χαλανδρίου στο Ιnternet και μετά αρκετό ψάξιμο βρήκα 2 πηγές για χάρτες:

1. Από την Wikipedia, έναν χάρτη από το Dimis 2007, ο οποίος οριοθετεί την περιοχή του Χαλανδρίου χωρίς να έχει λεπτομέρειες, π.χ. δρόμους.













2. Από το Googlemaps, το οποίο βέβαια δείχνει δρόμους όχι ακριβώς που σταματάει και αρχίζει μια περιοχή. Έκοψα λοιπόν τα κομάτια του χάρτη από το Google maps και έφτιαξα έναν πιο λεπτομερή χάρτη. Μπορείτε να το κατεβάσετε ή να σας το στείλω σε πιο καλή ανάλυση(περίπου 3.2mb)